Τεχνική ΟNE STROKE

Η τεχνική «one stroke» είναι μια εξειδικευμένη τεχνική ζωγραφικής με την οποία μπορούμε να ζωγραφίσουμε εύκολα και γρήγορα από μεγάλες επιφάνειες όπως τοίχους και καμβάδες μέχρι την μικρή επιφάνεια των νυχιών μας! Έχοντας ως εργαλεία δύο τρία πινέλα και μερικά ακρυλικά χρώματα ζωγραφικής θα δημιουργήσουμε κορδέλες, πεταλούδες, φιογκάκια, φύλλα και λουλούδια κάνοντας λίγες μόνο πινελιές!!!

Διάρκεια 12 ώρες / Ημερομηνίες και ώρες υλοποίησης:
Βόλος:  10 και 12 Σεπτεμβρίου ώρες 10:00-16:00
Λάρισα: 13 και 15 Σεπτεμβρίου ώρες 10:00-16:00

Στόχος

Η εξειδίκευση στην τεχνική One Stroke δημιουργεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον επαγγελματία αυξάνοντας την πελατεία και τα κέρδη του. Σε δύο 6ωρα workgroup μπορεί κανείς να μάθει την τεχνική και να εξασφαλίσει ένα υπέροχο αποτέλεσμα στους πελάτες δημιουργώντας μοναδικά σχέδια, πχ λουλούδια που μοιάζουν ολοζώντανα.

Απευθύνεται

Απευθύνεται σε επαγγελματίες τεχνήτριες και αισθητικούς άκρων που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στο nail art και να μάθουν μια πιο εξειδικευμένη τεχνική εντυπωσιάζοντας έτσι τις πελάτισες τους.

Θεματικές ενότητες

1η Θεματική Ενότητα : Mίξη χρωμάτων, χρησιμοποίηση πινέλων (κατάλληλη υγροποιήση πινέλου, τοποθέτηση χρωμάτων στο πινέλο, μίξη- ένωση χρωμάτων)

2η Θεματική Ενότητα: Zωγραφική στο χαρτί. (Μονό φύλλο, διπλό φύλλο, πέταλα λουλουδιών, λουλούδι ανοιχτό, κλειστό, πεταλούδες, φιογκάκια)

3η Θεματική Ενότητα: Δημιουργία φόντου, τρόποι στολισμού

4η Θεματική Ενότητα: Oλοκλήρωση σχεδίων πάνω σε νύχια

Παροχές

  • Όλα τα αναλώσιμα προϊόντα του Εργαστηρίου προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ 
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κε.Δι.Βι.Μ. 2 «ΔΗΜΗΤΡΑ» 

Κόστος

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 120,00€

Εκπαιδευτής

ΚΑΤΩΓΙΑ ΖΩΗ: Η κα Κατώγια Ζωή είναι πιστοποιημένη πτυχιούχος αισθητικός και τεχνήτρια αισθητικής άκρων. Από το 2001 έω και σήμερα παρέχει υπηρεσίες αισθητικής, αισθητικής άκρων και μακιγιάζ στην οικογενειακή της επιχείρηση, ένα κομμωτήριο στο κέντρο της πόλης. Παράλληλα, σε συνεργασία με γνωστό κατάστημα καλλυντικών πραγματοποιεί σεμινάρια nail art και nail design σε επαγγελματίες του χώρου. Τέλος έχει εργαστεί ως εκπαιδεύτρια σε ΙΕΚ καθώς και στην C-MARSO Nail Company στο Βόλο.

Δήλωση Συμμετοχής

 Κατεβάστε την Δήλωση Συμμετοχής ΕΔΩ και αποστείλλετέ την με email στο plus@dimitra.gr 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Βόλος: Τηλ. 2421038333, email volos@dimitra.gr, Υπεύθυνη κα Χρυσοβέργη Μαριάννα
Λάρισα: Τηλ. 2410554026, email plus@dimitra.gr, Υπεύθυνη κα Κορδελά Ελευθερία.