
Tο πρόγραμμα καλύπτει ένα μεγάλο εύρος γνώσεων, από την καλλιέργεια του καφέ και τις διάφορες τεχνικές κατασκευής του έως τον πιο ποιοτικό τρόπο σερβιρίσματός του.
Tο πρόγραμμα καλύπτει ένα μεγάλο εύρος γνώσεων, από την καλλιέργεια του καφέ και τις διάφορες τεχνικές κατασκευής του έως τον πιο ποιοτικό τρόπο σερβιρίσματός του.
Σε εργαζόμενους στον χώρο του καφέ – μπάρ, σε σπουδαστές & αποφοίτους των τουριστικών σχολών που θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και να εμβαθύνουν σε νέες δεξιότητες – τεχνικές και σε νέους που επιθυμούν να ενταχθούν δυναμικά στον συγκεκριμένο χώρο αλλά και σε οποιαδήποτε ξενοδοχειακή – τουριστική ή επισιτιστική μονάδα και να αποδείξουν την αξία τους με τον πιο αποτελεσματικό και έγκυρο τρόπο.
Θεωρητικό σκέλος
Πρακτικό σκέλος
Ο εκπαιδευόμενος θα είναι σε θέση να:
Στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης
Μπορείτε να κατεβάσετε την Δήλωση για την συμμετοχή σας στο σεμινάριο ΕΔΩ και να την αποστείλετε στο plus@dimitra.gr
Ο Δημήτρης Παλάσης έχει πολύχρονη εμπειρία στους χώρους εστίασης, έχοντας εργαστεί ως head barista και υπεύθυνος σε καταστήματα στην πόλη του Βόλου. Είναι o νικητής του διαγωνισμού Diageo #letscoctail, finalist Angosturahouse και έχει βραβευτεί ανάμεσα στους 12 καλύτερους bartenders Worldclass 2018.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:
Λάρισα: Τηλ. 2410 554026, οδός Παλαιολόγου 19 (πλατεία ΟΣΕ) Υπεύθυνη κα Κορδελά Ελευθερία.
Βόλος: Τηλ. 24210 38333, οδός Φερρών 65, Υπεύθυνος κ Τσουτσουλάκης Δημήτριος
This site uses cookies. Find out more about cookies and how you can refuse them.
New membership are not allowed.