Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα μιας επιχείρησης τροφίμων που έρχονται καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε επαφή με τρόφιμα.
Παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης
ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: Λάρισα: 27 Απριλίου 2021
Παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης
ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: Λάρισα: 27 Απριλίου 2021
Στόχος είναι οι συμμετέχοντες να αποκομίσουν γνώσεις για την παρασκευή των σωστών ροφημάτων.
Παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης
ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: Λάρισα 22 Μαρτίου 2021
Παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης
ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: Λάρισα 22 Μαρτίου 2021