Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα μιας επιχείρησης τροφίμων που έρχονται καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε επαφή με τρόφιμα.
Παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης
ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: Λάρισα: 26 & 28 Ιουλίου 2022
Παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης
ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: Λάρισα: 26 & 28 Ιουλίου 2022
Στόχος είναι οι συμμετέχοντες να αποκομίσουν γνώσεις για την παρασκευή των σωστών ροφημάτων.
Παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης
ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: Λάρισα, Βόλος: 14 Σεπτεμβρίου 2022
Παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης
ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: Λάρισα, Βόλος: 14 Σεπτεμβρίου 2022