Μακιγιάζ με αερογράφο

Το μακιγιάζ με αερογράφο είναι μία σύγχρονη μέθοδος μακιγιάζ προσώπου, σώματος, νυχιών και μας χαρίζει ένα ομοιογενές και φυσικό αποτέλεσμα στην εμφάνιση. Το μακιγιάζ γίνεται μέσω ψεκασμού. Μπορούμε να κάνουμε βάση, μακιγιάζ ματιών, ρουζ ακόμα και μακιγιάζ χειλιών με την βοήθεια του αερογράφου. Παρέχει πολύ καλή κάλυψη με εφέ πορσελάνης στο δέρμα χωρίς να το βαραίνει και επίσης ανάλογα με το υλικό που χρησιμοποιεί η Makeup Artist, μπορεί να είναι αδιάβροχο για παραπάνω από 12 ώρες! Είναι ιδανική τεχνική καθώς έχει ωραίο αποτέλεσμα, φωτογραφίζεται τέλεια και η διάρκειά του είναι απίστευτη!

Διάρκεια 18 ώρες / Ημερομηνίες διεξαγωγής:

Λάρισα: 22/7, 23/7, 24/7 και ώρες 14:00 - 20:00
Βόλος: 29/7, 30/7, 31/7 και ώρες 14:00 - 20:00

Στόχος

Το σεμινάριο στοχεύει μέσω θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης να αναβαθμίσει τις γνώσεις σας δείχνοντας τεχνικές που πραγματοποιούνται με αερογράφο και εφαρμόζονται στο μακιγιάζ.

Απευθύνεται σε:

Απευθύνεται σε αποφοίτους ΙΕΚ, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ και κέντρων ελευθέρων σπουδών, σε επαγγελματίες που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να μάθουν πιο εξελιγμένες τεχνικές καθώς και σε πωλητές καταστημάτων καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς.

Θεματικές Ενότητες

1η ημέρα:
Τεχνικά χαρακτηριστικά αερογράφου

  • Ανάλυση προϊόντων αερογράφου
  • Δοκιμή έντασης και πυκνότητας ψεκασμού χρώματος

2η ημέρα:

  • Σχηματισμός Φρυδιών
  • Μακιγιάζ καλλωπιστικό, νυφικό, τηλεοπτικό/κινηματογραφικό

3η ημέρα:

  • Πρακτική εφαρμογή και εξάσκηση στο μακιγιάζ από όλους τους συμμετέχοντες

Παροχές

  • Όλα τα αναλώσιμα προϊόντα του Εργαστηρίου και οι αερογράφοι προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ 
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κε.Δι.Βι.Μ. 2 «ΔΗΜΗΤΡΑ» 

Κόστος 

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 300,00€

Εκπαιδευτής

ΤΡΙΑΝΤΑΡΗ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ: Γεννήθηκε στο Βόλο , έχει τελειώσει Μακιγιάζ-Σχέδιο Μόδας και Styling. Υπήρξε ιδιοκτήτρια και Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη σε σχολή μόδας και ομορφιάς στο Βόλο. Έχει συνεργαστεί με τηλεοπτικά κανάλια και περιοδικά, έχει συμμετάσχει σε επιδείξεις μόδας και ομορφιάς, σε video clip, βραβεία και διαγωνισμούς μακιγιάζ και body painting. Επίσης είναι υπεύθυνη Μακιγιάζ στον ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ και δίνει χρήσιμες συμβουλές από το κανάλι της στο youtube!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Βόλος: Τηλ. 2421038333, email volos@dimitra.gr, Υπεύθυνη κα Μαστρονικολή Ελένη

Λάρισα: Τηλ. 2410554026, email plus@dimitra.gr, Υπεύθυνη κα Κορδελά Ελευθερία.