Νέα

To έργο InCommon και η εργαλειοθήκη για την υποστήριξη της Κλίμακας Πολιτισμικής Ιδιότητας των μεταναστριών

Ο πολιτισμός είναι ένα κοινό αγαθό που κτίζεται με τη συμμετοχή όλων των μελών μιας κοινότητας. Το να συμμετέχεις  στον πολιτισμό σημαίνει να συμμετέχεις στην κοινότητα, να έχεις φωνή και να είσαι μέρος της. H Εργαλειοθήκη του InCommon (InCommon Toolbox παρέχει τα υλικά για την εφαρμογή μιας επιτυχημένης πορείας  για την κοινωνική ένταξη και την ενεργό συμμετοχή του πολίτη μέσω της συμμετοχής στην κουλτούρα των μεταναστριών, των υπηκόων τρίτων χωρών και των προσφυγισσών στην ΕΕ.
Περισσότερα

Παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου InCommon

Ο Εκπαιδευτικός οργανισμός ΔΗΜΗΤΡΑ παρουσίασε στις εγκαταστάσεις του στη Λάρισα,  με μεγάλη επιτυχία, τα αποτελέσματα του Έργου InCommon, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης,. Στην εκδήλωση εκπροσωπήθηκε και ο Δήμος Λαρισαίων.
Περισσότερα

Εκδήλωση του έργου «Crafts 3.0 - Υποστήριξη της μετάβασης των δασκάλων και των εκπαιδευτών χειροτεχνίας στην Ψηφιακή Εποχή»

O Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΔΗΜΗΤΡΑ” προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στη δωρεάν εκδήλωση του έργου “ Crafts 3.0 - Υποστήριξη της μετάβασης των δασκάλων και των εκπαιδευτών χειροτεχνίας στην Ψηφιακή Εποχή”. O Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΔΗΜΗΤΡΑ” προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στη δωρεάν εκδήλωση του έργου “ Crafts 3.0 - Υποστήριξη της μετάβασης των δασκάλων και των εκπαιδευτών χειροτεχνίας στην Ψηφιακή Εποχή”. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του έργου, οι στόχοι του, και τα κύρια πνευματικά του αποτελέσματα. Επίσης στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα μπορείτε να λάβετε μέρος και σε ένα δωρεάν Εργαστήριο με θέμα «Συζήτηση για τα αποτελέσματα του έργου. Εφαρμογή σε συμμετέχουσες χώρες και ενδιαφερόμενους οργανισμούς. Δημιουργία δικτύωσης, ανταλλαγή πρακτικών και μελλοντική συνεργασία με τους συμμετέχοντες».Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 (12.00 - 15.00) στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Οργανισμού “ΔΗΜΗΤΡΑ” (Παλαιολόγου 19, 41223, Λάρισα). Η προεγγραφή είναι απαραίτητη και μπορείτε να δηλώσετε την συμμετοχή σας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/1KkF6ZvucUiNyGrKnMT4qmqLaRpYXiYCGxgdXg05GnDHU/edit Περιορισμένος αριθμός ατόμων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Περισσότερα

Εκδήλωση του έργου «Crafts 3.0 - Υποστήριξη της μετάβασης των δασκάλων και των εκπαιδευτών χειροτεχνίας στην Ψηφιακή Εποχή»

O Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΔΗΜΗΤΡΑ” προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στη δωρεάν εκδήλωση του έργου “ Crafts 3.0 - Υποστήριξη της μετάβασης των δασκάλων και των εκπαιδευτών χειροτεχνίας στην Ψηφιακή Εποχή”. O Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΔΗΜΗΤΡΑ” προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στη δωρεάν εκδήλωση του έργου “ Crafts 3.0 - Υποστήριξη της μετάβασης των δασκάλων και των εκπαιδευτών χειροτεχνίας στην Ψηφιακή Εποχή”. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του έργου, οι στόχοι του, και τα κύρια πνευματικά του αποτελέσματα. Επίσης στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα μπορείτε να λάβετε μέρος και σε ένα δωρεάν Εργαστήριο με θέμα «Συζήτηση για τα αποτελέσματα του έργου. Εφαρμογή σε συμμετέχουσες χώρες και ενδιαφερόμενους οργανισμούς. Δημιουργία δικτύωσης, ανταλλαγή πρακτικών και μελλοντική συνεργασία με τους συμμετέχοντες».Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Μάϊου 2020 (12.00 - 15.00) στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Οργανισμού “ΔΗΜΗΤΡΑ” (Παλαιολόγου 19, 41223, Λάρισα). Η προεγγραφή είναι απαραίτητη και μπορείτε να δηλώσετε την συμμετοχή σας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/1KkF6ZvucUiNyGrKnMT4qmqLaRpYXiYCGxgdXg05GnDHU/edit Περιορισμένος αριθμός ατόμων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Περισσότερα

Δες αν είσαι δικαιούχος των 600€ με το Voucher Επιστημόνων - Ελεύθερων επαγγελματιών

VOUCHER 600€ Επιστημόνων – Ελεύθερων επαγγελματιών Με μια εξουσιοδότηση ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΔΗΜΗΤΡΑ αναλαμβάνει όλη την γραφειοκρατική διαδικασία για λογαριασμό σας. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την διαδικασία ή συμπληρώστε την Αίτηση Συμμετοχής    Δικηγόροι, λογιστές, οικονομολόγοι και σύμβουλοι επιχειρήσεων, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, ερευνητές,  εκπαιδευτές, εκπαιδευτικοί, γιατροί, οδοντίατροι, επαγγελματίες υγείας, επαγγελματίες φύλαξης και φροντίδας παιδιών Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα!  Οι  475 Κωδικοί Δραστηριότητας (ΚΑΔ) που ωφελούνται από το VOUCHER 600€ επιστημόνων – ελεύθερων επαγγελματιών    Δείτε αναλυτικά: 
Περισσότερα

«Πρόσκληση για την προμήθεια Ψηφιακού Υλικού Τ.Π.Ε. θα χρησιμοποιηθεί για την υλοποίηση, με την μέθοδο της τηλεκατάρτισης, εκπαιδευτικών ενοτήτων της ενέργειας Β1

«Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την προμήθεια Ψηφιακού Υλικού Τ.Π.Ε. θα χρησιμοποιηθεί για την υλοποίηση, με την μέθοδο της τηλεκατάρτισης, εκπαιδευτικών ενοτήτων της ενέργειας Β1 «Συνεχιζόμενη Επαγγελματική Κατάρτιση» της Πράξης «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ EGF/2018/003 EL/ Attica publishing», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Παγκοσμιοποίησης, σε εφαρμογή του άρθρου 118 του ν.4412/2016 (Α'147)
Περισσότερα